Busture

Skal i til Stevns til sommer?​

Skal i på en dejlig skovtur ned til Stevns, og står i og mangler bussen. Så har vi her i Brønnum's A/S​ lavet et rigtig godt tilbud.

Tilbuddet indeholder:

- En bus i 8 timer fra i hopper på bussen om morgenen og til at i står af om aftenen.

- Kaffe og te under hele turen.

Prisen for dette tilbud er 5885 inkl. moms.

(Tilbuddet gælder ved opsamling af kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn)

​Den gamle by i Århus

Den Gamle By er et levende billede af livet, som det var i de gamle danske byer. Mød fortidens mennesker, se deres stuer og køkkener, nyd duften i deres haver. Prøv de gammeldags lege og gå på opdagelse i museets store samlinger og udstillinger.

Legejunglen - Slangerup & Køge

LegeJunglen har altid godt vejr og indbyder til maksimal udfoldelse. I kan lege i de spændende aktiviteter som bl.a.: Stort sikkert legestativ med bølge- og rørrutschebaner, oppustelige rutschebaner, hoppeborge, boldhav, fodboldbane, billard/poolbord, Airhockey, Nintendo Wii, computere med internet. Legeområde KUN for de små.

Åbningstider: onsdag til søndag fra 10.00 - 18.00. Der er specielle priser for børneinstutioner, ring 70 22 24 68 og bestil dag og tid.​

​Legoland

I må tidligt af sted og kommer sent hjem. Legoland er en verdenskendt turistattraktion med et areal på 100.000 m2. Legoland er inddelt i temaområder som appellerer til børn i alle aldre. Legoland fokuserer på børnene, som kan lære og lege i unikke omgivelser.

​H. C. Andersens Museum & Jernbanemuseet i Odense

Besøg H C. Andersens Museum og oplev den kendte forfatters trænge kår, samt besøg Jernbanemuseet i Odense og gå på opdagelse i en verden af damplokomotiver, udstillinger aktiviteter m.m

​Lalandia - Badeland

Vi har fået en aftale til vore små og store venner. På hverdage kan I boltre jer i det varme vand så længe I vil og lade som om I sidder i Syden under palmer og i solskin.

Zoologisk Have​

Kom ind og se alle de hundredvis af spændende dyr i den store have. En tur som byder op oplevelser for både børn og voksne. Vi sørger for transporten til det som på en solskinsdag vil være et fantastisk rejsemål.

Øresundsakvariet, Helsingør

Øresundsakvariet viser dyrelivet i Øresund og de tilstødende farvande. Her vil man få et generelt indtryk af danske havdyr i deres naturlige omgivelser. Dyresamlingen er på pt. ca. 150 forskellige arter. Man skal kunne gå ind og se hvert enkelt dyr samt få en lille info tekst om hvert. Der er indtil idag dokumenteret 109 fiskearter i Øresunsdområdet. Skoletjeneste brochure skal forudbestilles.

​Møns Klint

Kom på en smuk tur til en af Danmarks små gemte perler. Du føler dig ikke uden grund lille, når du går på fossiljagt langs klintens fod, eller når du kigger ned fra klintens impornerende skrænt. Skal man se naturen i fra dets skønneste side skal man til Møns klint.

​Stevnsfortet

Tag på en rejse tilbage i tiden til den kolde krig. Oplev den spænding og fare som ligger gemt under jorden på stevns. Koldkrigsmuseet stevnsfortet er absolut et besøg værd. Så hvis i har gruppen så har vi bussen som kan tage jer på en tur tilbage i tiden​.

Louisiana​ - Museum Of Mordern Art

Museet er berømt i hele verden for sine skiftende udstillinger med alverdens berømte kunstnere. Det er anlagt med en pragtfuld udsigt over Øresund og en ny permanent udstilling af malerier og skulpturer. Nyd en bid mad samt en vidunderlig udsigt ud over skulpturparken og vandet i museets cafe. Onsdag

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud.

Vi tilrettelægger gerne turen efter netop dine ønsker.

 

Navn på hvem der bestiller bussen.

 
 

Skriv postadresse

 
 
 
 
 

Hvad dato skal i rejse på?

 

Hvad dag er i hjemme igen?

 
 

Er der nogle specielle ønsker?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brønnum's A/S | Tlf.: (+45) 48 18 80 49 | info@broennums-turistfart.dk | CVR: 33 59 40 70