Bustur til Malmö

Malmö har i mange år budt på rigtigt mange smukke & stemningsfulde julemarkeder, og i år er ingen undtagelse. Derfor har vi i Brønnum´s A/S i år lavet en skræddersyet løsning til Jer der gerne vil opleve det smukke sydlige Skåne, oplyst af julelys og stjerner. (Tilbuddet gælder ved opsamling af kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn)

Book en bus til jeres næste julefrokost

​Vi nærmer os julen med hasstige skridt og derfor er planlægningen af årets mange julefrokoster i fuld gang og vi i Brønnums vil gerne hjælpe til!Vi har nemlig lavet et godt tilbud til jeres firma, som skal til julefrokost i København, eller et andet sted på Nord- og Midtsjælland. Prisen for en bus til og fra København, med plads til 52 personer, er kr. 5.250 kr. Inkl. moms.

Bustur til Stevns

Skal i på en dejlig skovtur ned til Stevns, og står i og mangler bussen. Så har vi her i Brønnum’s A/S lavet et rigtig godt tilbud.

Tilbuddet indeholder:

  • En bus i 8 timer
  • Kaffe og te under hele turen.

Prisen for dette tilbud er 6.285 kr. inkl. moms.(Tilbuddet gælder ved opsamling af kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn)

Legejunglen - Slangerup & Køge

LegeJunglen har altid godt vejr og indbyder til maksimal udfoldelse. I kan lege i de spændende aktiviteter som bl.a.: Stort sikkert legestativ med bølge- og rørrutschebaner, oppustelige rutschebaner, hoppeborge, boldhav, fodboldbane, billard/poolbord, Airhockey, Nintendo Wii, computere med internet. Legeområde KUN for de små.

Åbningstider: onsdag til søndag fra 10.00 – 18.00. Der er specielle priser for børneinstutioner, ring 70 22 24 68 og bestil dag og tid.​

​Legoland

I må tidligt af sted og kommer sent hjem. Legoland er en verdenskendt turistattraktion med et areal på 100.000 m2. Legoland er inddelt i temaområder som appellerer til børn i alle aldre. Legoland fokuserer på børnene, som kan lære og lege i unikke omgivelser.

​Lalandia - Badeland

Vi har fået en aftale til vore små og store venner. På hverdage kan I boltre jer i det varme vand så længe I vil og lade som om I sidder i Syden under palmer og i solskin.

Zoologisk Have

Kom ind og se alle de hundredvis af spændende dyr i den store have. En tur som byder op oplevelser for både børn og voksne. Vi sørger for transporten til det som på en solskinsdag vil være et fantastisk rejsemål.

​Møns Klint

Kom på en smuk tur til en af Danmarks små gemte perler. Du føler dig ikke uden grund lille, når du går på fossiljagt langs klintens fod, eller når du kigger ned fra klintens impornerende skrænt. Skal man se naturen i fra dets skønneste side skal man til Møns klint.

​Stevnsfortet

Tag på en rejse tilbage i tiden til den kolde krig. Oplev den spænding og fare som ligger gemt under jorden på stevns. Koldkrigsmuseet stevnsfortet er absolut et besøg værd. Så hvis i har gruppen så har vi bussen som kan tage jer på en tur tilbage i tiden​.

Louisiana​ - Museum Of Mordern Art

Museet er berømt i hele verden for sine skiftende udstillinger med alverdens berømte kunstnere. Det er anlagt med en pragtfuld udsigt over Øresund og en ny permanent udstilling af malerier og skulpturer. Nyd en bid mad samt en vidunderlig udsigt ud over skulpturparken og vandet i museets cafe. Onsdag